Home / Brummen-Regiobode / Filmcafé in Ludgeruskerk

Filmcafé in Ludgeruskerk

Filmcafé in Ludgeruskerk

HALL – Op zaterdag 6 april om 20.00 uur is er een filmcafé in de Ludgeruskerk in Hall. The Ultimate Gift gaat over Jason Stevens, een verwaande jongen, die nooit ergens voor heeft hoeven te werken. Na de dood van zijn opa, met wie hij een slechte band had, erft hij een aantal ‘geschenken’. Maar die ontvangt hij niet zomaar… In principe is de toegang tot de film gratis; wel wordt er een vrije gift gevraagd voor de onkosten. Vanaf 19.30 is er inloop met koffie. Na afloop is er ruimte om gezellig na te praten. Het Filmcafé is een gezamenlijk initiatief van de Ludgeruskerk in Hall en de Kruiskerk in Eerbeek.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.