Home / Rheden-Regiobode / Film in Ons Raadhuis: ‘Sightseers’

Film in Ons Raadhuis: ‘Sightseers’

Film in Ons Raadhuis: ‘Sightseers’

VELP – Wie zin heeft in een avondje gitzwarte Britse humor moet donderdagmiddag 18 april in Ons Raadhuis in Velp zijn voor de vertoning van de film Sightseers in Ons Raadhuis. Chris wil Tina zijn wereld laten kennen en hij wil dit op zijn manier doen: via een rondreis in zijn geliefde Abbey Oxford Caravan. Tina heeft een beschermd leven geleid en er zijn dingen die Chris haar wil laten zien: het Crich Tramway Museum, het Ribblehead Viaduct, het Keswick Pencil Museum en het glooiende landschap dat deze wonderen scheidt. Maar het duurt niet lang voordat de droom vervaagt. Vervuiling, luidruchtige tieners en kampeerterreinen verpesten alles, om nog maar te zwijgen van Tina’s bemoeizuchtige moeder. De filmmiddag duurt van 14.00 tot 15.30 uur en vindt plaats aan de Nieuwstraat 1. Entree bedraagt 3,30 euro. Meer informatie: 026-8449140 of info@onsraadhuis.com of kijk op onze website.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Extra behandeling voor bomen langs Kanaalweg

DIEREN – 26 Bomen langs de Kanaalweg (N786) in Dieren krijgen een extra behandeling van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.