Home / Brummen-Regiobode / Film Dorst in bibliotheek

Film Dorst in bibliotheek

Film Dorst in bibliotheek

EERBEEK – Ter gelegenheid van de Boekenweek vertoont bibliotheek Eerbeek op donderdag 4 april de film Dorst, naar het gelijknamige boek van Esther Gerritsen. Deze film gaat over een moeizame moeder-dochter relatie.. Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in. De film begint om 19.30 uur. De kosten bedragen 4 euro voor leden van de bibliotheek en 6 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.