Home / Brummen-Regiobode / Film bij de Vrijzinnigen IJsselstreek

Film bij de Vrijzinnigen IJsselstreek

BRUMMEN – Op zondag 28 april wordt bij de Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen de film Freedom Writers vertoond. De film gaat over kinderen in Los Angeles, die dagelijks te maken krijgen met schietpartijen, drugs, zinloos geweld en bang zijn in hun eigen woonomgeving. Erin Gruwell, een jonge lerares Engels aan de Wilson High in Long Beach, begeleidt en ondersteunt 150 kinderen, met de groepsnaam Freedom Writers, om te bouwen aan een betere toekomst. Aanvang is 19.30 uur. De film wordt is te zien in het gebouw aan de D.A. van Vuurenstraat 10.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.