Home / Rheden-Regiobode / Fietspad Velp – Rheden weer open

Fietspad Velp – Rheden weer open

Fietspad Velp – Rheden weer open

VELP/RHEDEN – Het fietspad van Velp naar Rheden langs de IJssel is weer open. Natuurmonumenten sloot het fietspad in oktober af. Er zijn werkzaamheden in de uiterwaarden en aan het fietspad uitgevoerd. In de uiterwaarden is de kleibodem tot op verschillende dieptes afgegraven om bloeirijke hooilanden te creëren. Ook is het fietspad tussen boerderij De Steenwaard en steenfabriek de Groot over ongeveer 100 meter verlaagd, zodat, bij een hoge rivierstand, het water over het fietspad in de Velperwaarden kan stromen.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.