Home / Doesburg-Regiobode / Feeling geeft Paasconcert in Willibrorduskerk

Feeling geeft Paasconcert in Willibrorduskerk

DREMPT – In de Willibrorduskerk in Drempt verzorgde het koor Feeling afgelopen zaterdag een paasconcert. Het koor uit Drempt bestaat als sinds de jaren de vijftig. Zij begonnen als een kerkkoor maar zijn inmiddels uitgegroeid tot eigentijds koor met een zeer gevarieerd repertoire. De dertig leden van Feeling treden regelmatig op in de regio en geven rond de feestdagen concerten in de kerk in Achter-Drempt. Op paaszaterdag mochten zij een mooi concert geven. Er werden, samen met het publiek, liederen in het Engels en in het Nederlands gezongen. Ook werden er mooie teksten en gedichten voorgedragen over de betekenis van Pasen. Foto: Han Uenk

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.