Home / Nieuws / Familiewandeling van mierenhoop tot paardenpoep

Familiewandeling van mierenhoop tot paardenpoep

Familiewandeling van mierenhoop tot paardenpoep

VELP – IVN Oost-Veluwezoom houdt een familiewandeling door de bossen bij de Zijpenberg bij Velp op zaterdag 13 april. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats de Zijpenberg. De route loopt door de natuur rond de ruïne Herikhuizen, waar te zien is hoe bosmieren hun nest maken, kevers door de paardenpoep lopen, zwijnen een bad nemen en waarom dode bomen zo belangrijk zijn voor de natuur. De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang en duurt ongeveer 2 uur, loopt door heuvelachtig terrein en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.