Home / Alle-Regiobode / Expositie Keigaaf

Expositie Keigaaf

HOOG-KEPPEL – Beeldhouwcollectief Keigaaf exposeert zaterdag 6 en zondag 7 april in de Dorpskerk in Hoog-Keppel. Twee van de vijf leden laten niet alleen hun beelden, maar ook ander ruimtelijk werk zien.

Keigaaf bestaat uit Netty Bosch uit Gorssel, Teun Groen uit Eerbeek, Jim van Iterson uit Brummen, Piet van Middelaar uit Brummen en Bruno van der Werff uit Eerbeek. Al jaren komen zij elke maandagmorgen samen om te beeldhouwen. In de loop van de jaren heeft ieder een eigen stijl ontwikkeld en dat maakt het samen hakken volgens de kunstenaars ook zo stimulerend. Ieder werkt op zijn eigen tempo. De vijf gebruiken verschillende steensoorten en hebben allemaal een meer abstracte dan figuratieve stijl.
Twee exposanten laten ook ander werk zien tijdens deze expositie. Jim van Iterson fotografeert al meer dan vijftig jaar en laat recente opnames zien. Piet van Middelaar exposeert een aantal van zijn schilderijen en objecten. Ook in zijn schilderijen gebruikt hij heel afwisselende materialen.
De expositie in de Dorpskerk in Hoog-Keppel is zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en het werk is ook te koop.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Het spel

Eerdaags komt het spel op de wagen. Deze uitdrukking stamt uit de zestiende eeuw toen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.