Home / Rheden-Regiobode / Expositie Het Voorjaar in Rhederhof

Expositie Het Voorjaar in Rhederhof

RHEDEN – Corrie Nienhuis exposeert de komende twee maanden een selectie van haar werk in Rhederhof in Rheden. Ze toont schilderijen die geïnspireerd zijn op het thema voorjaar.

Corrie Nienhuis is zelf een bewoonster van de locatie Rhederhof van Attent Zorg en Behandeling en heeft haar expositie op donderdag 21 maart feestelijk geopend voor alle bewoners van deze woonzorglocatie. Dit is gedaan met de dansvoorstelling Le Sacre du Printemps.
Corrie Nienhuis is een expert op het gebied van zijdelintborduren en heeft hier ook een boek over geschreven. Ze was altijd bezig om nieuwe borduurwerken te maken, tot zij als gevolg van een ziekte lichamelijk beperkt werd. Zo is zij in zorgcentrum Rhederhof komen wonen.
De afgelopen vier jaar heeft Corrie schilderles gevolgd bij Mirjam Bakker van Care by Colour. Zij is docent Beeldende Kunst en geeft schilderles aan mensen met een zorgindicatie. Care by Colour heeft vorig jaar al een expositie van Corries werk georganiseerd bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Nu hebben Rinske Elzenga en Anita Hendriksen, medewerkers dagbesteding van Attent, Corrie gevraagd ook voor Rhederhof een expositie samen te stellen.
De expositie is te zien tot en met 21 mei.

Lees ook

Carolien uit Dieren zoekt sponsoren Serious Request

DIEREN – Vanaf 20 november tot en met 20 december gaat Carolien-Sunshine Joosten uit Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.