Home / Brummen-Regiobode / Enthousiaste Hallenaren maken Hall schoon

Enthousiaste Hallenaren maken Hall schoon

HALL – Maar liefst 25 enthousiaste Hallenaren hebben zaterdag 23 maart flink werk verricht tijdens de Landelijke Opschoondag. Ze hebben een aanhanger vol zwerfvuil uit de bermen en sloten in en rondom Hall verzameld. Gewapend met veiligheidshesjes, handschoenen, prikstokken en een vuilniszak gingen zij op pad. Er deden veel kinderen mee, waarvan Gijs met zijn vier jaar de jongste was. Hij was erg verontwaardigd over het afval dat hij overal vond: “Er lag zomaar een plastic buis in de sloot!” De actie is opgezet door Gastvrij Hall, onderdeel van Hall Leeft. Na de geslaagde actie was er voor alle deelnemers een patatje van café-restaurant Bello.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.