Home / Brummen-Regiobode / Emper GKparty met Melrose

Emper GKparty met Melrose

Emper GKparty met Melrose

EMPE – Het Emper tentfeestseizoen wordt zaterdag 20 april geopend met een spetterend optreden van de band Melrose. De band verovert heel Nederland met indrukwekkende gave optredens. De muzikanten toeren door heel Nederland met een show waarin bekende hits, meezingers en classics te horen zijn en zullen ook in Empe een onvergetelijke avond verzorgen. Als de band pauzeert, neemt DJ Martin het over, dus er kan de hele avond doorgefeest worden. De tent opent om 20.30 uur, Melrose betreedt om 21.00 uur het podium.

www.ove-empe.nl

Lees ook

Gemeente gaat aan de slag met dorpshart van Brummen

BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat aan de slag met met verschillende locaties in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.