Home / Rheden-Regiobode / Eierenactie voor voedselbank

Eierenactie voor voedselbank

VELP – Ook dit jaar organiseert de Diakonie van de Protestantse Gemeente Velp een Eierenactie rond Pasen. Op zaterdag 13 april kan iedereen eieren inbrengen in de Grote Kerk in Velp. De hoofdingang van de kerk is open van 10.00 tot 12.00 uur en er is koffie met wat lekkers. Ook op Palmzondag 14 april kunnen vóór de kerkdienst van 10.00 uur nog eieren worden ingebracht.
Op Goede Vrijdag 19 april worden alle ingebrachte eieren aangeboden aan de coördinatoren van de twee Velpse uitgiftepunten van de Voedselbank. Diezelfde middag worden de eieren meegegeven aan de cliënten van de Voedselbank als ze hun wekelijkse voedselpakket komen ophalen. De Diakonie van de Protestantse Gemeente Velp geeft ook dit jaar voor de kinderen van de uitgiftepunten weer eierverfmolentjes mee zodat alle kinderen voor Pasen hun eieren kunnen verven.

Lees ook

Vergadering IJsvereniging gaat niet door

LAAG-SOEREN – De ledenvergadering van de IJsvereniging Laag-Soeren, die zou worden gehouden op maandag 7 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.