Home / Brummen-Regiobode / Eerste ringsteekwedstrijd menseizoen

Eerste ringsteekwedstrijd menseizoen

HALL – Woensdagavond 17 april houdt koetsiersvereniging De IJsselmenners de eerste ringsteekwedstrijd van het menseizoen. Vanaf 18.30 uur zullen De IJsselmenners strijden voor een podiumplaats. Jack de Vries verdedigt zijn ringsteekkampioenstitel van 2018. Deze ringsteekwedstrijd vindt plaats in de dorpskern van Hall. Aan de Domineeskamp, die kort afgesloten wordt voor verkeer, worden drie ringsteekpalen opgesteld. Er worden twee omlopen van ieder drie rondes gereden, waarbij maximaal achttien ringen gestoken kunnen worden. Bij een gelijk aantal ringen vindt er nog een barrage plaats, waarbij er ook nog op tijd gereden zal worden.

Foto: www.marjoleinfotografie.nl

Lees ook

Leer de oude schildertechnieken bij Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Schilderen is een ambacht en iedereen kan het leren. Dat is de overtuiging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.