Home / Doesburg-Regiobode / Eerste Montmartre Markt van het seizoen

Eerste Montmartre Markt van het seizoen

DOESBURG – Voor het vierde seizoen worden er weer zeven Montmarte markten gehouden in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. De eerste Montmartre markt van 2019 is zondag 28 april van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze markten zijn kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken te vinden. De toegang is gratis.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.