Home / Brummen-Regiobode / Eerste landelijke duurzaamheidsdag voor boeren

Eerste landelijke duurzaamheidsdag voor boeren

KLARENBEEK – De vakbladen Boerderij, Groenten&Fruit, Trekker en Pluimveehouderij hebben de handen ineen geslagen om een landelijke duurzaamheidsdag voor boeren te organiseren. De dag vindt plaats op donderdag 18 april in de duurzame locatie Veerkracht in Klarenbeek.

Thema’s van deze dag zijn duurzame energie en kringlooplandbouw. De dag is speciaal georganiseerd voor boeren die kennis en inspiratie op willen doen over hoe ze geld kunnen verdienen met het duurzamer maken van hun agrarische onderneming. Hoofdthema’s van de dag zijn duurzame energie en kringlooplandbouw. De overheid stelt op deze gebieden steeds strengere eisen aan boeren. Tijdens deze dag kan het innovatieplein bezocht worden, het Trend & Innovatietheater met vooraanstaande sprekers en en de strobaalsessies. Ook kan er worden deelgenomen aan workshops over subsidie en wetgeving. De deuren gaan om 9.30 uur open. Dr. Rob van Brouwershaven opent namens het Ministerie van LNV de dag.
Aanmelden kan via www.agriduurzaamheidsdag.nl

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.