Home / Doesburg-Regiobode / Eerste expositie Ans van Riesen

Eerste expositie Ans van Riesen

DREMPT – Van 3 april tot en met 26 mei exposeert Ans van Riesen – Gebbink haar schilderijen in de Dobbe, het bezoekerscentrum van Wijnboerderij ’t Heekenbroek, in Drempt. Ans, geboren in Lievelde, woont in Doetinchem en schildert sinds vijf jaar. Dertig jaar geleden volgde ze al een korte teken-schildercursus. Door de drukte van gezin en werk is ze daar toen mee gestopt. Nu met meer tijd heeft ze het schilderen weer opgepakt. Ze werkt doorgaans met acrylverf op papier of op doek. Soms maakt ze een uitstapje naar aquarel. De onderwerpen voor de schilderijen zijn divers; van portretten, straatbeeld en zeegezicht tot stillevens.“Het exposeren is uitdagend en spannend tegelijk. Ik wil anderen graag deelgenoot laten maken van wat schilderen met je doet. Ik ben dan ook benieuwd naar de reacties van bezoekers.” aldus Ans. De Dobbe en het terras zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Sportkompas in de running voor stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat

BRUMMEN – Stichting Sportkompas doet met het projectplan Hybride leeromgeving XL een gooi naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.