Home / fbpost / Een toost op vijf jaar Kroeseboom

Een toost op vijf jaar Kroeseboom

RHEDEN – Vrijdagmiddag 12 april werd alweer voor de vijfde maal de Kroeseboomdag gehouden op de brede school De Kroeseboom in Rheden. Burgemeester Carol van Eert opende het feest en plantte daarna een boom in de speeltuin van de school.

Deze Kroeseboomdag is georganiseerd door basisscholen Rheder Enk, de Mauritiusschool, kinderopvang Puck en Co en een aantal ouders. De dag werd weer druk bezocht door leerlingen, ouders, opa’s, oma’s en belangstellenden uit het dorp.
Burgemeester Carol van Eert was blij met de uitnodiging om hierbij aanwezig te mogen zijn. “Het is goed voor de samenhang tussen de dorpsbewoners en de school, temeer omdat er ook vele dorpsverenigingen hier op het schoolplein aanwezig zijn. De winkeliers uit Rheden hebben een bijdrage geleverd aan het geheel om dit allemaal mogelijk te maken.”
Om vijf jaar Kroeseboom te memoreren plantte de burgemeester, samen met de directeuren van de Mauritiusschool en Rheder Enk en de Kroeseboomcommissie, een kroeseboom op het plein. Aansluitend werd met champagne geklonken op een goede groei. Deze boom is geschonken door Niels Jas van Hoveniersbedrijf Rozendaal.
Hierna mocht de burgemeester als eerste een draai aan het Rad van Fortuin geven, waarmee de markt officieel werd geopend. Er was van alles te doen op en rond de school: sport, spel, rommelmarkt, kinderen konden geschminkt worden en er waren lekkere dingen te eten. En er was entertainment van Max & Sjappie, March & Showband Rheden en het Rhedens Fanfare Corps.

Foto: Wouter Rijnbende

www.facebook.com/kroeseboomdag

Lees ook

SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 8 mei was een bijzonder moment voor iedereen die speeltuin Kindervreugd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.