Home / Brummen-Regiobode / Eco Safari op Hoge Veluwe

Eco Safari op Hoge Veluwe

Eco Safari op Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Tijdens de Eco Safari op vrijdag 12 april stappen de deelnemers op de fiets voor een tocht door Nationaal Park de Hoge Veluwe. De boswachter laat verschillende projecten zien binnen het park, die zijn bedoeld om de ecosystemen te herstellen. Door zorgvuldig en systematisch te werk te gaan, is er een grote diversiteit aan leefomgevingen in het Park, die samen vele beschermde soorten huisvesten, zoals de klokjesgentiaan, de boommarter en de heidezegge. Het Park bevordert de biodiversiteit door het functioneren van ecosystemen te herstellen. De tocht is per fiets, maar onderweg worden korte wandelingen gemaakt. De safari wordt afgesloten met een hapje en drankje bij één van de wildobservatieplaatsen. De start is om 13.00 uur bij het bezoekerscentrum. Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.