Home / fbpost / Drie auto’s botsen op Harderwijkerweg

Drie auto’s botsen op Harderwijkerweg

DIEREN – Op de Harderwijkerweg in Dieren heeft woensdag 24 april rond de middag een kettingbotsing tussen drie voertuigen plaatsgevonden. Een bedrijfsbusje wilde linksaf slaan, een oprit van een woning op. De bestuur van de auto achter dit busje stopte, maar werd te laat opgemerkt door de bestuurder achter hem. Deze derde bestuurder van een bestelbusje, klapte op de personenauto, die daardoor weer op het bedrijfsbusje botste. De schade aan het bestelbusje, de achterste van de drie, is groot. De hele voorkant zat in elkaar en het busje moest door een berger worden weggesleept. De personenauto en het bedrijfsbusje hebben minder schade en konden hun weg vervolgen. Alle bestuurders kwamen er met kleine pijntjes er vanaf. Vanwege de aanrijding was één weghelft door de gemeente gedeeltelijk afgesloten.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Ondernemers in Dieren blijven samenwerken in BIZ

DIEREN – In het bijzijn van een aantal bestuursleden van de ondernemersvereniging Bedrijfs Investerings Zone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.