Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse Esther Pelgrom brengt concert Autumn Breeze

Doesburgse Esther Pelgrom brengt concert Autumn Breeze

DOESBURG / DOETINCHEM – De Doesburgse Esther Pelgrom verzorgt samen met haar band Breezin’ voor de derde keer een theaterconcert. Onder de titel Autumn Breeze speelt zij vrijdag 5 april in de Gruitpoort in Doetinchem.

Als muzikant heeft Esther zich laten inspireren door fluitisten, zangers, songwriters, fotografen en beeldend kunstenaars. De zangeres en fluitiste zit de laatste jaren beslist niet stil en timmert op muzikaal ondernemend gebied aardig aan de weg. Zo speelde Esther fluit in de rockopera JCS en de musical Scrooge, die volle de zalen trok in Amphion. Ze verzorgt straattheateracts, vormt samen met haar broer, die bassist is, een duo genaamd Marble Music en treedt met hem ook in verschillende samenstellingen op. Daarnaast zingt Esther in een a capella vocal group en sinds kort heeft ze zich ook op de Franse chansons gestort. Verder is Esther dirigent van verschillende koren en projecten waar ze voor wordt ingehuurd.
Al deze ervaringen bij elkaar staan aan de basis van de theatershow die Esther in de Gruitpoort gaat brengen. Bijzonder is dat het publiek haar eerste eigen nummer te horen krijgt. Verder bestaat het programma uit een groovy mix van soul, pop en jazz waarmee Esther haar verhaal vertelt. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Gruitpoort via www.gruitpoort.nl/autumnbreeze.

Lees ook

Ik vind: Toekomstvisie Doesburg?

Tijdens de commissievergadering van donderdag 10 juni is er gesproken over het vaststellen van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.