Home / Alle-Regiobode / Doesburg en Rheden matchen op de Beursvloer

Doesburg en Rheden matchen op de Beursvloer

DOESBURG / RHEDEN – Tijdens de laatste Beursvloer van Doesburg en Rheden zijn vele mooie matches gemaakt. Na de Beursvloer is het tijd om de matches daadwerkelijk te realiseren.

Zo was er een match tussen Buurtacademie Doesburg (Circulus-Berkel) en Sportbedrijf Rheden. Sportbedrijf Rheden was tijdens de Beursvloer op zoek naar twee tweedehandse fietsen om fietsgroepen te begeleiden door de Beweegcoaches van Sportbedrijf Rheden. Deze fietsen zijn inmiddels aangeboden en overhandigd door Esther Bosgoed van Buurtacademie Doesburg (Circulus-Berkel). Circulus-Berkel heeft binnen haar organisatie een eigen fietsenwerkplaats, waar fietsen worden gemaakt, opgeknapt en zelf ontworpen. Aangezien Circulus-Berkel in Doesburg zelf een Buurtsportcoach in dienst heeft en weet hoe belangrijk bewegen is, kon het niet anders dan dat dit een perfecte match is geworden.
De Beweegcoaches Stefan Leemreize en Barbara Martens namen de fietsen gelijk mee om vervolgens met de fietsgroep in Dieren erop uit te gaan. “Mooi om via de Beursvloermatch dit met elkaar te realiseren”, aldus de organisatie.

www.doesburgrhedenseuitdaging.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.