Home / Rheden-Regiobode / Doe mee aan hobbybeurs

Doe mee aan hobbybeurs

Doe mee aan hobbybeurs

DIEREN – Zaterdag 13 april is er tussen 10.00 en 15.00 uur weer een rommelmarkt en hobbybeurs in de de Drieschaar in Dieren Noordoost. Creatievelingen kunnen hier hun een tafel huren en hun hobby laten zien. De kosten bedragen 4 euro per tafel. Kinderen mogen gratis meedoen. Per tafel wordt een borg gevraagd van 5 euro, die wordt teruggegeven als de tafel netjes wordt achtergehalen. Grote meubelen, bankstellen en partijhandel zijn niet toegestaan. Neem voor reserveren van een tafel of een plekje voor een kind contact op met Tineke Stokreef, tel. 0313-427444 of Astrid Elsendoorn, tel. 0313-438584.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.