Home / Rheden-Regiobode / Documentaire Joods Monument Ellecom

Documentaire Joods Monument Ellecom

Documentaire Joods Monument Ellecom

ELLECOM – Tijdens de onthulling van het Joods Monument in Ellecom, afgelopen zondag 14 april, is een dvd aangeboden aan de werkgroep Joods Monument Ellecom. Bas Krijgsman heeft op de dvd een videoverslag van een oude videoband gezet, dat is gemaakt door Joke Hendriks ten tijde van de voorbereiding, productie en onthulling van het oorspronkelijke monument in 1998. Deze dvd kan door iedereen worden besteld. Dit meldde Regiobode vorige week al, maar er was een foutje geslopen in het e-mailadres. Het juiste adres om een dvd te bestellen is: dvd@johanvos.nl. Meer informatie is te vinden op bernhaldeproductions.nl/onthulling-joods-monument-1998.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.