Home / Doesburg-Regiobode / Digitaal café voor hulp bij telefoon en tablet

Digitaal café voor hulp bij telefoon en tablet

Digitaal café voor hulp bij telefoon en tablet

DOESBURG – Het Digitaal Café aan de Linie in Doesburg biedt hulp bij het werken met een smartphone, tablet of iPad. Mensen die uitleg nodig hebben over het apparaat, programma’s of apps, kunnen op verschillende momenten in de week terecht. Er zijn vrijwilligers van Caleidoz die bezoekers kunnen helpen met de meest uiteenlopende zaken. De eerste keer is een bezoekje en hulp helemaal gratis, een tweede keer kost 1,50 euro. Het Digitaal Café is te vinden boven de bibliotheek aan de Linie en geopend op maandag en woensdag van 12.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.