Home / Doesburg-Regiobode / Digitaal Café in De Linie

Digitaal Café in De Linie

Digitaal Café in De Linie

DOESBURG – Iedere maandag, woensdag en vrijdag is het Digitaal Café in Doesburg geopend in De Linie 4, boven de bibliotheek. Daar zit een team van deskundige vrijwilligers klaar om mensen te helpen met alle vragen die ze maar hebben over hun smartphone, tablet, iPad of laptop. Wie wat hulp kan gebruiken om te surfen op het internet, DigiD of zelfs een complete opschoonbeurt van laptop of PC nodig heeft, kan daarvoor terecht in het Digitaal Café. Maar ook allerlei andere hulpvragen zijn welkom. Het eerste bezoek is gratis, daarna is de entree is 1,50 euro. Het digitaal café is op maandag en woensdag geopend van 12.30 tot 16.00 uur geopend en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Lees ook

Zeldzame juwelen in het Lalique Museum

DOESBURG – In het Lalique Museum, gevestigd in de historische Hanzestad Doesburg, is een nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.