Home / Rheden-Regiobode / Diderna Bingo

Diderna Bingo

DIEREN – Korfbalvereniging Diderna / Visser Sloopwerken houdt dinsdag 30 april weer een bingo in Theothorne in Dieren. In vijf rondes wordt gespeeld om een goed gevulde prijzenmand. In zes rondes gaat het om geldprijzen. Bingokaarten voor de eerste tien ronden kosten 50 cent per stuk, een vel met zes kaartjes kost 2,50 euro. Kaarten voor ronde 11 (met dubbele geldprijzen) kosten 1 euro en een vel van zes kost in deze ronde 5 euro. Een boekje met kaartjes voor de hele avond kost 29 euro. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd van de vereniging. De zaal opent om 19.00 uur, de bingo start om 19.30 uur.

www.diderna.nl

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.