Home / Brummen-Regiobode / Detective op de Veluwe

Detective op de Veluwe

Detective op de Veluwe

EERBEEK – Hij noemt zich ‘een leerling van Baantjer’ en schreef een spannend boek waarvan de ontknoping zich afspeelt op de Veluwe nabij Eerbeek. Boekhandel Hendriks in Eerbeek verkoopt het debuut van Paul Dieudonné, getiteld Rechercheur De Klerck en het Doodvonnis. Dieudonné schreef het met in zijn achterhoofd de vraag ‘wat als Appie Baantjer nóg een detectiveserie had ontwikkeld?’ “Ik wilde een boek schrijven in dezelfde stijl en sfeer als een goede oude Baantjer.” De detective telt 140 bladzijden en kost 9,95 euro.

www.rechercheurdeklerck.nl.

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.