Home / Brummen-Regiobode / De Havikshof toont de voorjaarspracht

De Havikshof toont de voorjaarspracht

KLARENBEEK – Valkenier en hovenier Tjipke Zuidema, opende per 1 april weer de deuren vierseizoenentuin Havikshof aan de Oudhuizerstraat 36 a in Klarenbeek. De tuin staat bekend om zijn unieke plantencombinaties, mooie waterpartij en liefde voor de (roof)vogels.

Voor komend paasweekend hebben Tjipke en Annie Zuidema een aantal activiteiten gepland in de tuin. Op vrijdag 19 april is er om 13.00 uur een rondleiding door de tuin en uitleg over de vogels.
Zaterdag 20 april is om 12.00 uur een fotomoment gepland met Rania de woestijnhavik en kan het publiek kennis maken met Boris de Raaf. Zondag 21 april gaat de valkenier om 13.00 uur vliegen met Xena de woestijnhavik. Ook uitleg over de uilen en een rondje door de tuin. Maandag 22 april is de tuin geopend van 11.00 tot 16.30 uur.
Zoals inmiddels bekend, steunt de Havikshof de actie Opgeven is geen optie van het KWF. Het gehele weekend staat het teken van deze actie. De gehele opbrengst van het vliegen en foto’s maken wordt gedoneerd aan het KWF. Reserveren is gewenst en dit kan via a.zuidema@hotmail.nl. Tel. 055-301 2798 of 06-22 14 33 64

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.