Home / Rheden-Regiobode / Cursus over slaapproblemen

Cursus over slaapproblemen

Cursus over slaapproblemen

RHEDEN – Op donderdag 16 mei start Indigo in het Dorpshuis Rheden een cursus voor mensen uit gemeente Rheden met slaapproblemen, die beter willen leren slapen. Een enkele keer slecht slapen is niet erg. Maar wie een aantal weken regelmatig ‘s nachts slecht slaapt, wordt overdag oververmoeid, krijgt concentratieproblemen en wordt prikkelbaar. Slaapproblemen kunnen het gevolg zijn van spanningen en problemen. Soms echter blijft het slaapprobleem bestaan nadat de spanningen zijn verdwenen. In deze cursus krijgen de deelnemers meer zicht op hun slaapprobleem en handreikingen voor een betere nachtrust. Er zijn zes bijeenkomsten op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn 30 euro voor het boek. Aanmelden en meer informatie kan via tel. 026-3124483 of info@indigogelderland.nl.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.