Home / Nieuws / Concert kerk Rozendaal

Concert kerk Rozendaal

Concert kerk Rozendaal

ROZENDAAL – De Vrienden van de Kerk in Rozendaal hebben voor zondag 7 april een concert gepland in de kerk. Het Leids Barok Ensemble treedt op met sopraan Wendy Roobol. De aanvang van het concert is 15.30 uur, de kerk is vanaf 15.00 uur open. De entree bedraagt 13 euro, vrienden van de kerk betalen 10 euro. Voor Gelrepas- en studentenkaarthouders kost een kaartje 5 euro. Kinderen onder 10 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang. Na afloop is er een meet en greet met artiesten. Kaarten kunnen, voorafgaand aan het concert, worden gekocht bij de kerk. Reserveren kan ook via vrienden@dekerkvanrozendaal.nl.

Lees ook

VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

RHEDEN – Vrijdag 20 november was het de Dag van de Ondernemer. Reden voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.