Home / Brummen-Regiobode / Concert in Spaanse sferen

Concert in Spaanse sferen

Concert in Spaanse sferen

BEEKBERGEN – Zaterdag 13 april geven harmonieorkest PJB Beekbergen (PJB) en harmonieorkest OLTO Loenen een Spanje-concert in Beekbergen. Vanwege het 110-jarig bestaan van PJB wordt dit concert in samenwerking met OLTO, onder het thema Viva España, gegeven in de Hoge Weye. Speciale gast tijdens het concert is gitarist Pim Weierink. Onder leiding van dirigent Willem van Zee begint OLTO Loenen het concert met het nummer La Leyenda del Beso. PJB, onder leiding van dirigent Marten van der Wal, vervolgt het concert na de pauze met typisch Spaanse nummers als de paso doble Consuelo Ciscar, Sway, Latin Gold en de Spaanse mars Triunfa la Paz. Het concert begint om 20.00 uur. De entree is 5 euro. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een Spaans hapje en een drankje met elkaar na te praten.

Lees ook

Hulp voor gedupeerden toeslagenaffaire

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen biedt hulp de gezinnen die gedupeerd zijn door de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.