Home / Rheden-Regiobode / Concert in Kapel

Concert in Kapel

Concert in Kapel

ELLECOM – Op maandag 22 april geven Saxofonist Mete Erker en pianist Jeroen van Vliet een concert in de Kapel in Ellecom. Op 1 april vierden zij de release van het nieuwe duo-album genaamd Pluis. Dit album is het resultaat van dertig jaar intensief samenspel en kenmerkt zich door spannende improvisaties en mooie liedjes. De release van Pluis is tevens het startschot voor een concertserie door Nederland en België. Het concert begint om 15.00 uur. De kosten voor het concert bedragen 12 euro.

www.guustangelder.nl

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.