Home / Alle-Regiobode / Clubs profiteren van VriendenLoterij

Clubs profiteren van VriendenLoterij

REGIO – Vele clubs en verenigingen in de regio zijn vorig jaar actief geweest in de VriendenLoterij. Door mee te spelen voor een bepaalde vereniging, wordt deze direct gesteund. De helft van ieder verkocht lot gaat direct naar de clubkas.

Zo heeft voetbalvereniging HC’03 uit Drempt de kas kunnen spekken met 2.410 euro. Volleybalvereniging Focus uit Hummelo verdiende 4.010 euro. Voor voetvalvereniging Loenermark uit Loenen was er 5.009 euro. Dankzij haar achterban kan voetbalvereniging Oeken uit Brummen 4.273 euro bijschrijven. Sportvereniging GSV’38 uit Giesbeek mocht rekenen op een bedrag van 2.842 euro. 4.101 Euro was er voor March en Showband Rheden. Voetbalvereniging Dierensche Boys kreeg 2.498 euro. Voor voetbalvereniging DVOV uit Velp was er 3.794 euro. De Eerbeekse Boys kregen 2.153 euro.
Dit is slechts een greep uit alle verenigingen in het verspreidingsgebied van Regiobode die hebben meegedaan. Nog veel meer clubs kunnen profiteren van de opbrengst van de VriendenLoterij. Clubs en verenigingen die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs.

Lees ook

Rijscholen uit de regio protesteren tegen lesverbod

DOETINCHEM – Rijschoolhouders uit Doetinchem en omgeving hebben zich vrijdag 19 februari verzameld op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.