Home / Doesburg-Regiobode / Clubkampioenen van Unitas

Clubkampioenen van Unitas

DOESBURG – Bij gymnastiekvereniging Unitas, in sporthal Beumerskamp in Doesburg, zijn onlangs de clubkampioenen toestelturnen gehouden. Tijdens deze wedstrijd werd er door de selectiemeisjes, recreantenmeisjes en -jongens gestreden om een plekje op het erepodium en de wisselbekers. Er werd geturnd op vloer, balk, brug, sprong, rek en ringen. Vanaf een overvolle tribune werden de gymnasten flink aangemoedigd. Uiteindelijk werd Buket Soydan (links op de foto) clubkampioen selectie 1 en Mailey den Doop (rechts) clubkampioen selectie 2. Bij de jongens werd Teun Fiks clubkampioen en bij de meisjes Daphne Jansen. Dit betekent dat zij in hun eigen categorie individueel de hoogste score haalden.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.