Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Voorbereidingen Jumbo Dieren in volle gang

Business & Shopping: Voorbereidingen Jumbo Dieren in volle gang

DIEREN – Woensdag 22 mei opent de volledige en spiksplinternieuwe Jumbo aan Diderna in Dieren. Het is de tweede Jumbo-supermarkt van de familie Heine. De winkel komt op de plek van de huidige Emté. Die sluit op zaterdag 4 mei haar deuren.

“Het wordt werkelijk een prachtige winkel!”, aldus eigenaar Christiaan Heine. “Met behulp van onze krachtige Jumbo-organisatie zijn we in staat om in ruim 2,5 week, een moderne en volledig op Dieren en omgeving toegespitste supermarkt neer te zetten.” De jonge ondernemer bedoelt daarmee dat hij niet alleen de klanten in Dieren optimaal wil bedienen, maar dat hij ook de ambitie heeft om klanten vanuit bijvoorbeeld Rheden, De Steeg, Ellecom en vooral ook Doesburg naar zijn winkel te trekken. “We hebben een geweldig assortiment, lage prijzen en een uitstekende Jumbo-service. Deze service gaat zelfs zover dat we kunnen zeggen dat als de regio niet naar ons komt, wij de regio wel in komen. We gaan namelijk starten met Jumbo thuisbezorging. Klanten kunnen online bestellen en wij bezorgen een dag later de boodschappen tot in de keuken als de klant dat wil. Het criterium is door Jumbo voor ons gesteld op 12 autorijdminuten. Wil je weten hoeveel rijtijd nodig is, dan kun je dat zelf op Google toetsen door je huisadres in te typen en onze winkel aan de Diderna als bestemming aan te geven. Maar ondernemend als wij zijn zullen we met deze autorijdminuten natuurlijk op een creatieve manier mee omgaan”

Een nieuwe winkel en grote ambities. Hoe denkt Jumbo Dieren daar mee om te gaan? Christiaan Heine is duidelijk in zijn antwoord: “Onze medewerkers bepalen voor een groot deel het Jumbo-succes. De medewerkers van de huidige Emté nemen we allemaal over, en écht, het is zo leuk om te zien hoe enthousiast het team is. De afgelopen weken zijn de ‘noem het even vaste krachten’ al diverse malen in Eerbeek bij onze Jumbo op snuffelstage geweest. Daar maken ze nu al kennis met al het moois van Jumbo. Maar we hebben ook nog parttime aanwas nodig. We breiden onze groep jonge schapverzorgers flink uit en daarvoor houden we een leuke informatieve inloopavond op woensdag 24 mei, vanaf 20.15 uur. In verschillende korte sessies vertellen collega’s hoe het is om bij onze Jumbo te werken en wat je kan verwachten. Wij bieden meer dan alleen een baantje, we geven verantwoordelijkheid en willen jonge collega’s laten ontplooien. Echt samenwerken dus.”
Volgens Heine is het echt leuke uitdaging om in Dieren samen met een nieuwe groep aan iets moois te bouwen op een Jumbo-manier. “Belangstellenden kunnen vrijblijvend op de informatieavond binnenlopen en ze krijgen voldoende info voor een misschien wel uitdagend vervolg. Wij hopen op een mooie opkomst tijdens de inloopavond. We gaan dat op een kenmerkende Jumbo-wijze invullen.”

www.jumbowerkt.nl
facebook.com/jumbodieren

Foto: Christiaan Heine (links) en Maarten Koopman hebben een leuke inloopavond voorbereid voor Jumbo Dieren

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.