Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Uitgebreid tafelen bij ‘t Zwientje

Business & Shopping: Uitgebreid tafelen bij ‘t Zwientje

BRUMMEN – Weer of geen weer, bij restaurant ‘t Zwientje in Brummen kan barbecueën altijd. Gasten kunnen hier genieten van een uitgebreid vleesbuffet, dat zij zelf klaarmaken op de barbecue, steengrill of spiderpan.

“De spiderpan is een combinatie van een grill, bakpan en stoofpan”, vertelt restauranteigenaar Paul Zwinenberg, die deze mogelijkheid sinds vorig jaar aanbiedt. “Een spiderpan werkt op gas en is makkelijk te bedienen. Ideaal dus om gezellig met zijn allen omheen te zitten en zelf lekker vlees te bereiden.”
Naast de spiderpan heeft ‘t Zwientje nog de vertrouwde mogelijkheid tot barbecueën aan tafel of het gebruik van de steengrill. Er staat voor alle eters een uitgebreid buffet klaar met zo’n veertien soorten vlees en vis, maar ook rauwkost en groente en de lekkerste sausjes. “Er is voor iedere smaak wel iets lekkers en er valt genoeg te proeven”, zegt Zwinenberg.

Paul en Linda Zwinenberg nodigen iedereen van harte uit voor een avondje uit in eigen regio of zelfs eigen dorp. Ze begonnen in 2001 met het café aan de Zutphensestraat en hebben sindsdien een mooi bedrijf opgebouwd met café, zaal, restaurant en catering. Ook runnen ze een goedlopende snackwagen en verkooppunt aan de Veerstoep. ‘t Zwientje is van alle markten thuis en Paul en Linda bieden hun gasten, ook grote groepen, de meest heerlijke gerechten.
Wie de bon uit deze krant of van de Facebook-pagina van ‘t Zwientje meeneemt, krijgt tot en met augustus een mooie korting.

Lees ook

Business & Shopping: Zwartepietenfeest bij Carwash Stout

DIEREN – Carwash Stout in Dieren houdt op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.