Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Open dag bij fit20 in Velp

Business & Shopping: Open dag bij fit20 in Velp

VELP – fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. De vestiging van fit20 in Velp houdt zaterdag 13 april open dag.

Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. “Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig”, vertelt Gera Vermeulen van fit20 Velp.

“Iedereen die één fit20-oefening doet, voelt meteen dat het wat met je doet. Het is intensief. Bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen. Om dat veilig te doen, train je één op één met personal trainer en op topapparatuur. Bij fit20 is geen muziek of andere afleiding, maar een rustige, mooie en prettige ruimte waar met focus wordt getraind. De personal trainer zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert en helpt je door de lastige trainingsmomenten heen. De vaste afspraak werkt als een positieve stok achter de deur”, legt Gera uit.
“Na de sterke trainingsprikkel worden je spieren en je hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel en herstel is één keer per week trainen, en de rest van de week rust. Zo wordt 20 minuten trainen per week eigenlijk heel gewoon. Dat geeft tijd, ruimte en energie om aan je werk, gezin of plezier te besteden!”

fit20 Velp houdt zaterdag 13 april tussen 11.00 en 15.00 uur open dag. Bezoekers krijgen twee gratis kennismakingstrainingen aangeboden. Het is ook nu al mogelijk een afspraak te maken voor een kennismakingstraining via www.fit20velp.nl. fit20 Velp is te vinden aan de Hoofdstraat 242.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Het spel

Eerdaags komt het spel op de wagen. Deze uitdrukking stamt uit de zestiende eeuw toen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.