Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Een kwart eeuw passie voor mode

Business & Shopping: Een kwart eeuw passie voor mode

VELP – In april 1994 vestigden Roel en Barbara Nederhoed zich in Velp en namen daar destijds de herenmode zaak van Gé Jansen over. Roel heeft vanuit de winkel aan de Hoofdstraat de afgelopen 25 jaar zijn visie op het vak uitgedragen naar de bewoners van Velp en omstreken.

Hij deed dit met veel passie en toewijding en kon daarbij rekenen op de ondersteuning van zijn vrouw Barbara. Zij blijft actief binnen het bedrijf en zet zich daarnaast als lid van het bestuur van de BIZ in voor het centrum van Velp. Na deze 25 jaar gaat Roel nu zelf een stapje terug doen. Hij blijft betrokken bij de gang van zaken, maar iets meer op de achtergrond. Het jubileum is dit jaar extra bijzonder. Er vindt een generatiewisseling plaats. Zoon, Jasper Nederhoed die inmiddels vijf jaar werkzaam is binnen het bedrijf, neemt de dagelijkse leiding over.
Jasper: “Het belangrijkste aandachtspunt voor ons bij het jubileum is natuurlijk onze gewaardeerde klantenkring. Zonder hen waren wij vandaag niet waar we nu staan en daar willen wij iedereen hartelijk voor bedanken. We zullen de komende tijd dan ook verrassen met leuke aanbiedingen, acties en activiteiten bij ons in de winkel.” Om onze nieuwe zomercollectie extra goed uit te laten komen hebben wij onze winkel weer helemaal eigentijds aangepast. Er is een prachtige nieuwe vloer gelegd en de wanden zijn voorzien van bijpassende kleuren. Kortom: we zijn klaar voor de toekomst en wij hopen dat u eens bij ons binnen loopt om een kijkje te komen nemen.”

Lees ook

Doesburg Vertelt: ‘Het minst bekende monument van Doesburg’

Archiefonderzoek begint vaak met een vraagteken, een vorm van verbazing: ‘Hoe kan dit?’ Zo verging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.