Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Dekamarkt, vernieuwd en verbouwd

Business & Shopping: Dekamarkt, vernieuwd en verbouwd

DOESBURG – Het aanbod van de verbouwde DekaMarkt aan de Breedestraat in Doesburg is vernieuwd en uitgebreid. Iedereen die van lekker eten en drinken houdt komt hier namelijk aan bod. Deze winkel is sinds afgelopen week weer open.

Tijdens de verbouwing is de winkel tien dagen dicht geweest. Nu de winkel weer open is is er ook meer te vinden. Wie weinig tijd heeft en voor gemak gaat, scant zelf zijn boodschappen. Betalen gebeurt nu aan het einde van de ronde door de winkel bij een betaalpaal. Boodschappen doen kan elke dag van de week: maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur. Van donderdag tot en met zaterdag kunnen klanten nog een uurtje langer winkelen. Zondag is de winkel open van 10.00 tot 20.00 uur. Net als in alle andere DekaMarkt winkels kunnen klanten in het programma Smaakmakers punten sparen bij hun boodschappen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen op producten en uitjes in de Smaakmakershop.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.