Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: De Heeren van Rheden voor alles op gebied van Interieur, Plant, Sfeer en Meer

Business & Shopping: De Heeren van Rheden voor alles op gebied van Interieur, Plant, Sfeer en Meer

RHEDEN – In oktober vorig jaar openden Maurice Krechting en Harm Dijkhuis hun winkel De Heeren van Rheden aan de Groenestraat. Sindsdien weten steeds meer mensen de weg te vinden naar de winkel voor interieur, plant, sfeer en meer.

Per toeval stuitten Maurice en Harm op het pand aan de Groenestraat, maar direct zagen ze hier mogelijkheden voor een mooie winkel. “Ik heb twaalf jaar een bloemenwinkel gehad in Westervoort”, zegt Maurice. “Dat wilde ik niet meer, maar toen de kans zich voordeed om weer een eigen zaak te beginnen, heb ik die met beide handen gegrepen.”
Na een verbouwing richtten de Heeren een mooie woonwinkel in met een breed assortiment. “We hebben zitmeubelen, kasten, woonaccessoires, kussens, planten, verlichting. We hebben geen merken die ook bij de grote ketens verkrijgbaar zijn, maar zoeken ons aanbod zorgvuldig bij elkaar. Daarbij maken we de combinatie tussen een nostalgische landelijke en stoere industriële stijl.”

De twee voelden zich meteen thuis in Rheden. “We zagen direct dat er veel gebeurt in Rheden en dat spreekt ons erg aan. De ondernemers zijn enthousiast en we zien ook veel mogelijkheden tot samenwerking.” Zo zijn Harm en Maurice met collega’s bezig een evenement op te zetten. “Het wordt een weekend met onder andere een ladies night en een pompoenfestival. En als we dan toch een tent achter ons pand hebben staan, organiseren we ook een concert voor oudere inwoners. Dit doen we met andere ondernemers.”
Het actieve stel heeft daarnaast ook regelmatig andere activiteiten in de winkel, zoals workshops bloemschikken. Maurice geeft ook interieur- en stijladviezen. Alle activiteiten worden aangekondigd op de Facebookpagina van de Heeren van Rheden of www.deheerenvanrheden.nl.

Omdat niet alleen inwoners van het dorp, maar vooral ook bezoekers aan Rheden de winkel weten te vinden, is De Heeren van Rheden vanaf nu elke zondag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. “We hebben regelmatig klanten gehad die in het weekend langs de winkel kwamen na een bezoek aan de Posbank en doordeweeks terugkwamen”, zegt Maurice. “Vooral in het weekend is het druk in het dorp en we willen ook bezoekers de kans geven naar onze winkel te komen.” Ook op Tweede Paasdag, maandag 22 april, is de winkel van12.00 tot 17.00 uur geopend. Dan krijgen klanten maar liefst 20 procent korting op al hun aankopen.

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.