Home / Brummen-Regiobode / Boekpresentatie Bitterzoete Thee

Boekpresentatie Bitterzoete Thee

Boekpresentatie Bitterzoete Thee

BRUMMEN – Schrijver Zahed Nurin komt maandag 15 april naar de bibliotheek in Brummen om over zijn debuutroman Bitterzoete Thee te vertellen. Zahed is geboren in Afghanistan, woont sinds 1997 in Nederland en is sinds 2003 werkzaam als pleegzorgbegeleider. Bitterzoete Thee is een indrukwekkende roman over een Afghaanse familie die de diverse (burger)oorlogen in Afghanistan meemaakt en zwaar gebukt gaat onder het schrikbewind van de taliban. Zahed schreef zijn verhaal in romanvorm, maar het is grotendeels gebaseerd op zijn eigen familiegeschiedenis. De bijeenkomst in de bibliotheek begint om 20.00 uur, de entree bedraagt 4 euro voor leden van de bibliohteek en 6 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.