Home / Brummen-Regiobode / Bløf Covertijd

Bløf Covertijd

Bløf Covertijd

BRUMMEN – De Nederlandse band Bløf staat centraal bij Covertijd bij de Vroolijkheid op donderdag 4 april in de De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). De entree is 5 euro en het festijn start om 21.00 uur. Een gelegenheidsformatie zal de grootste hits spelen van de Zeeuwse formatie Bløf. De band voor deze covertijd-editie bestaat uit Daan van der Zee (toetsen/zang) Luuk Nengerman (gitaar/zang) Marcel Everts (bas) Berry Vink (drums) en Robbert van Tol (zang/gitaar). De muzikanten komen uit drie verschillende bands. Op donderdag 2 mei staat Fleetwood Mac op het programma.

www.devroolijkefrans.nl

tel. 0575 – 561719

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.