Home / Nieuws / Bloem – en designkampioenen

Bloem – en designkampioenen

VELP – Op de finaledag van de Nederlandse Skills-wedstrijden in de Rai in Amsterdam, donderdag 21 maart, hebben drie leerlingen van Aeres VMBO Velp de Nederlandse titel in de wacht gesleept bij het onderdeel Bloem en Design.

Anisha Benedict, Maud van Hummel en Michelle van Dijk zijn namens Gelderland de strijd aangegaan met de winnaars van de andere provincies. “De meiden hebben vooral punten gescoord vanwege de goede samenwerking en de goede techniek”, aldus Joyce Wagemans, docent en coach, die samen met docent Madeleine Last het team begeleidt. Naast goud op dit specifieke onderdeel hebben de vmbo-leerlingen brons gewonnen met de Gelderland Giants. De Giants zijn een samenstelling van Gelderse vmbo-scholieren die met de verschillende vakwedstrijden in de Rai hebben gestreden om Skills-goud tegen leeftijdgenoten uit andere provincies.

Foto: Joyce Wagemans

www.skillstalents.nl

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.