Home / Doesburg-Regiobode / Blije koeien in de wei

Blije koeien in de wei

HUMMELO – Zondag 7 april mochten de roodbonte koeien van IJsboerderij de Steenoven in Hummelo voor het eerst dit seizoen de wei in. Het was goed te zien dat de dieren er veel zin in hadden weer buiten te zijn en vers gras te eten. Met hun karakteristieke bokkensprongen renden ze de wei in. Dat er heel veel mensen stonden te kijken leek ze niet te deren. Op de boerderij zelf begon voor het publiek de pret al eerder, onder andere met de opening van de nieuwe surivalbaan voor de kinderen. Een stralend zonnetje maakte deze lentedag compleet.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 8 mei was een bijzonder moment voor iedereen die speeltuin Kindervreugd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.