Home / Brummen-Regiobode / Bingo bij de Zonnebloem

Bingo bij de Zonnebloem

EERBEEK – Op donderdagmiddag 14 maart trotseerden zo’n twintig gasten de hevige wind en regen voor een spelletje bingo. Deze middag werd georganiseerd door de Zonnebloem afdeling Eerbeek-Hall in het Pater Dekkerhuis in Eerbeek. Er werden verschillende rondes gespeeld, afgewisseld met een pauze waarin tijd was voor een drankje en een hapje Het was een gezellig middag en veel gasten gingen met een prijsje naar huis. Voor elke gast was er ook nog een kleine attentie, zodat niemand met lege handen naar huis ging.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.