Home / Doesburg-Regiobode / Bijeenkomst voor ere-burgers in Bronckhorst

Bijeenkomst voor ere-burgers in Bronckhorst

BRONCKHORST – Op donderdagmiddag 25 april verzorgt de gemeente Bronckhorst voor de vijfde keer een speciale bijeenkomst. Deze is bedoeld voor alle ere-burgers, inwoners in bezit van een bronzen haas en gedecoreerde inwoners.

De uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels verstuurd. Inwoners die in een andere gemeente een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen en verhuisd zijn naar Bronckhorst of onderscheiden inwoners die onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen, zijn ook welkom. Zij kunnen contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente via e-mail: bestuurssecretariaat@bronckhorst.nl of tel. 0575 – 750384, en ontvangen dan alsnog een uitnodiging.
De bijeenkomst staat in het teken van vrijwilligerswerk met bijzondere aandacht voor de activiteiten rond 75 jaar vrijheid, op weg naar 2020. Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif vertelt hier iets over. Hij is voormalig commandant Landstrijdkrachten en programmamanager van de stichting Coördinatie 75 jaar Vrijheid. Ook staan er een hapje en een drankje klaar en is er tijd om gezellig met elkaar na te praten. De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis.

Lees ook

Doesburg kiest voor verkeersluwe binnenstad

DOESBURG – De gemeente Doesburg gaat het stappenplan uit het project Vitale Binnenstad uitvoeren om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.