Home / Doesburg-Regiobode / Bijeenkomst mantelzorg en werk

Bijeenkomst mantelzorg en werk

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg verzorgt op dinsdagavond 16 april om 19.30 uur bij de Buurtacademie Doesburg een themabijeenkomst over hoe werk- en (mantel)zorgtaken te combineren. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die hiermee te maken heeft en wordt georganiseerd in samenwerking met Jong en Veer, mantelzorg in bedrijf.

Dianne Krabbenborg, de mantelzorgconsulent in de gemeente Doesburg en Gretha van der Veer of Heidi de Jong van Jong en Veer, geven informatie over het thema mantelzorg en werk en zullen voorkomende vragen beantwoorden. Daarnaast geven zij tips als het gaat om de communicatie met collega’s en leidinggevenden. Ook is er de mogelijkheid om samen met andere werkende mantelzorgers in gesprek te gaan over oplossingsrichtingen op en buiten het werk en kunnen er ervaringen uitgewisseld worden.
De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.30 uur. Inlopen kan vanaf 19.15 uur. Aan het bijwonen hiervan zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan bij VIT.

tel. 05 – 44820000

info@vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.