Home / Doesburg-Regiobode / Bewoners Grotenhuys kiezen nieuwe kok

Bewoners Grotenhuys kiezen nieuwe kok

DOESBURG – De bewoners van Grotenhuys mochten zelf kiezen voor een nieuwe aanbieder van maaltijden. Na een uitgebreide test met proefmaaltijden kozen ze voor Smakelijk Thuys. Dit bedrijf zal vanaf 1 april 7 dagen in de week tussen 12.00 en 13.00 uur een warme maaltijd verzorgen.

Iedereen is welkom om bij deze maaltijden aan te schuiven. Aanmelden kan via sameneteningrotenhuys@gmail.com. Wethouder van Veldhuizen: “Ik ben trots op de bewoners van Grotenhuys. Dankzij hen kon er snel een goede aanbieder gekozen worden. Ook namens de gemeente een dankjewel aan Zorgbelang die vanuit de Leefbaarheidsalliantie van de Provincie Gelderland het proces in goede banen heeft geleid. René Reumer van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland: ‘Bewoners hebben zelf kunnen proeven en kiezen. Verenigingen en vrijwilligers zijn betrokken in het proces. Daarmee ligt er een goede basis voor de toekomst!’

Foto: Herman Boegman en vrijwilliger Liesbeth

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.