Home / Brummen-Regiobode / Bestuurswissel bij Eendracht

Bestuurswissel bij Eendracht

EERBEEK – Muziekvereniging Eendracht in Eerbeek heeft een nieuw bestuurslid, altsaxofonist Sterre Wissing. Zij nam het stokje over van Amber Holdijk. Tijdens de ledenvergadering van Eendracht op 21 maart werd deze personele verandering geformaliseerd.

Als nieuwbakken bestuurslid treedt Wissing in de voetsporen van haar opa, J. A. Gruben, die 69 jaar geleden eveneens een bestuursfunctie bekleedde bij de muziekvereniging én saxofonist was.

Sterre heeft veel zin in haar nieuwe rol: “Eendracht is een prachtige, diverse club die mensen verbindt door muziek. Ik wil mij er graag hard voor maken dat we onze naam eer aan blijven doen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we ons als vereniging ontwikkelen en aansluiten bij de belevingswereld van jonge mensen, zodat zij al vroeg het plezier van muziek maken ervaren.” Amber Holdijk (trompettiste) maakt met plezier plaats voor het nieuwe bestuurslid. “Mijn periode in het bestuur was leuk en leerzaam. Ik blijf ook buiten het bestuur actief als bibliothecaris dus heel veel gaat er voor mij niet veranderen”, aldus Holdijk.

Foto: Sterre Wissing (l.) en Amber Holdijk

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.