Home / Brummen-Regiobode / Beauty-Verwendag bij Zonnebloem Loenen

Beauty-Verwendag bij Zonnebloem Loenen

LOENEN – Woensdagmiddag 10 april verzorgden Patricia, Inge en Germa, drie vrijwilligsters van de Zonnebloem Loenen, een beauty-verwenmiddag in de Bruisbeek met medewerking van verschillende professionals. Ruim twintig dames werden deze middag verwend.
De gasten konden heerlijk ontspannen tijdens een nekmassage van Petra en Inge, het haar laten föhnen door Ingrid en Miriam van kapsalon Marnie, de voeten laten verzorgen door Miranda en Famke van Pedicare, de nagels laten lakken door Marinda van de Nagelbar en er werd make-up aangebracht door Wilma van schoonheidssalon Mirage.
Waar assistentie nodig was boden vrijwilligers een helpende hand. Ondertussen werd er nog een drankje geserveerd door de dames van de Bruisbeek met een lekker hapje van Patricia, en natuurlijk was er tijd om gezellig met elkaar bij te kletsen.
Een goodiebag aan het einde van de middag, gevuld door de aanwezige professionals, All 4 feet en de Zonnebloem, maakte het ‘verwen-gevoel’ compleet. Dankzij de vrijwillige inzet van allen, en het enthousiasme van de gasten, werd het weer een zeer geslaagde middag en kon iedereen alvast op haar paasbest huiswaarts.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.